• Naj se je, pije, uživa in počiva...
  • Srce in razum...
  • Vsaj za en dan...
  • Z dvignjeno glavo (skozi plamene)...
  • Ženske morajo imet' ta zadnjo...
  • Največje ljubezni...
  • Za Blaža...
  • Kje je Leon Lebar...
Andrej Šifrer

Nov single: Taki ljudje

Taki ljudje - Šifrer & Tina

 

Taki ljudje, kot sva jaz in ti

bi se ne smeli zaljubiti.

Takim ljudem kot sva jaz in ti

bi morali ljubezen prepovedati

 

Taki ljudje je naslov novega singla Andreja Šifrerja. Za balado je ponovno združil moči s Tino Marinšek, s katero sta sodelovala pri priredbi uspešnice Romanje z albuma Ideje izpod odeje.

 

"Čeprav na domači pop sceni kar mrgoli odličnih ženskih interpretov, zaseda Tina Marinšek posebno mesto. V zasebi Tabu je izpilila odrsko prezenco, kar je dokazala z vrhuncem v ljubljanskih Križankah, ko je suvereno krmarila skozi zahteven večer in poveljevala publiki in glasbenikom," razkriva razloge za povabilo Tini Andrej.

 

Poseben čar daje sodelovanju novo poglavje, ki ga Tina obrača na svoji glasbeni poti. Z odhodom iz zasedbe Tabu so številni njeni privrženci že nekaj časa v negotovosti.

 

Čeprav Tina slovi po svoji dinamičnosti in neizčrpnemu viru energije, v baladi Taki ljudje blesti s svojim zdaj nežnim, ko to od nje zahteva pesem, pa tudi grobim glasom.

 

"Nagovarja ljudi, ki prihajajo ranjeni iz kakršnih koli razmerij. Ti bodo to pesem ne le poslušali, ampak jo bodo tudi slišali," zagotavlja Andrej, ki je Tino že povabil na svoj koncert 5. novembra v Cankarjev dom.

 

Nič manj pomemben ni bil prispevek imenitnih glasbenikov kot so Jani Hace, Robi Pikl, Andraž Mazi, Davor Klarič...

 

"Produkcija diši po znamenitem Danielu Lanoisu, ki tako lepo meša country zvok z elektronskimi vložki. Tega se pri nas ni lotil še nihče, zato prvi poizkus pripisujem genialnemu a težko dobljivemu možaku z imenom Žare Pak. Vesel sem, da sem bil zraven," pravi Andrej.

 

Andrej Šifrer in Tina Marinšek

 

Naslov: Taki ljudje - Šifrer & Tina

Izid: 01. okt. 2015

Avtor: Andrej Šifrer

Založnik: Šifco Music